Antieke spekkasten bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Meiden Amp Spekkasten

Antieke spekkasten

De term spekkast komt van een droogkast om vlees te conserveren. Deze kast was ook vaak te vinden op zolder, vandaar het formaat. Een prachtige lage kast bijvoorbeeld een tienerkamer.

Inspiratie

Vind uw antieke spekkast bij Het Inboedelhuis

Leuke antieke spekkasten in hippe kleuren. Maak uw meidenkamer echt af met een hippe spekkast. Kies uw spekkast, bepaal de kleur en de pootjes en wij maken de kast helemaal op maat. Ideaal voor elke tienerkamer. Echte antieke oude opbergkisten zijn voldoende aanwezig. Bekijk ons volledige assortiment in onze ruime hal in Waddinxveen.

Materiaal antieke spekkast

Alle antieke spekkasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Hal te Waddinxveen

Alle renovaties gebeurd intern in onze grote hal te Waddinxveen. Doordat wij alle renovaties zelf verzorgen bent u hierdoor vrij om zelf te beslissen wat u graag zou willen. Hierdoor is er veel keuze in verschillende combinaties, opties en indelingen.

Wij hebben geen kant en klare spekkasten op voorraad staan. U kiest zelf bij ons uit welke wij naar uw wensen zullen renoveren. Vervolgens kunt u het meubel bij ons ophalen.

Al onze antieke spekkasten bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46.