Buffetkasten bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Buffetkasten

Antieke buffetkasten

Een buffetkast is de blikvanger van jouw interieur. Een buffetkast is oorspronkelijk bedoelt om alle toebehoren voor de maaltijd in te bewaren zoals het linnengoed en het bestek.

Inspiratie

Vind jouw nieuwe buffetkast bij Het Inboedelhuis

Uw servies en glazen zien er nog mooier uit in een opgeknapte antieke buffetkast of prachtige nostalgische glaskast. Al onze meubels zijn professioneel schoongemaakt en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Kom langs bij Het Inboedelhuis en stel uw eigen buffetkast samen. Kies de kleur, inhoud en afwerking en we maken de kast voor u op maat. Kies uw eigen unieke blanke buffetkast of glaskast en laat hem restylen in eigen uw kleur. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Buffetkasten

Al tientallen jaren is Het Inboedelhuis gespecialiseerd in het renoveren van buffetkasten. Wij selecteren deze kasten zelf om met zekerheid hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden aan u. Wij hebben altijd veel buffetkasten op voorraad maar ook een snelle doorloop.

Materiaal buffetkasten

Alle antieke kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. Doordat het houtsoort massief is kan dit zeer goed voor uitneembare kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Al onze buffetkasten bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46