Over ons bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Showroom | Blanke antiekmeubels | Het Inboedelhuis antiekgroothandel

Over ons

Het Inboedelhuis is een familiebedrijf welke al 70 jaar bestaat. Oorspronkelijk uit België, daarna naar Gouda en op dit moment gevestigd in Waddinxveen.

Inspiratie

Wie is het Het Inboedelhuis

Al tientallen jaren bent u bij Het Inboedelhuis aan het juiste adres voor duurzame antieke kasten. Wij hebben altijd meer dan 1000 meubels op voorraad. Samen met u kijken we precies wat uw smaak is en uw wensen zijn. Zo krijgt u een meubel precies naar uw wensen aangepast. Een prachtig brocante chique meubel wat meer dan 100 jaar oud is en nog eens minimaal 100 jaar zal meegaan.

Waar komen onze
kasten vandaan?

De meeste van onze meubelen komen uit Oost Europa. Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Kroatië uit Oostenrijk en Zweden. Hier worden de meubels verzameld en ingekocht. Op dit moment zijn de meubels nog in de oude staat met allerlei lagen verf erop en delen die niet meer goed zijn.

Zelf uitgekozen
In grote aantallen worden deze door ons ingekocht en daarna gewassen en schoongemaakt op een professionele manier. Als het hout schoon is en gedroogd dan worden ze stuk voor stuk nagekeken en voorzien van nieuwe onderdelen waar nodig. Pootjes, koplijsten, sloten etc.

Al onze meubels bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 / +316 51 03 04 46