Onze kwaliteit bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Showroom | Blanke antiekmeubels | Het Inboedelhuis antiekgroothandel

Onze kwaliteit

Wij merken dat er vaak veel vragen zijn hoe u nu de kwaliteit van een meubel kunt herkennen. Daarom vertellen wij u graag wat meer over de kwaliteit die wij aanbieden en het proces wat elk meubel doorgaat voordat wij tevreden over het meubel zijn. Zo kunt u dit eenvoudig ook vergelijken en de beste keuze hierin maken!

Wij hebben onze Inboedelhuis kwaliteit verdeeld in twee onderwerpen, de kwaliteit van het verf proces en de kwaliteit van de afwerking.

Binnenkant van onze kasten

De binnenkant van het meubel wordt in een houtkleur gezet. Dit is een kleurwater die zorgt dat de kast een frisse binnenkant krijgt en de nieuwe planken er in de kleur van de binnenkant uit komen te zien.

Het is belangrijk dat de binnenkant van een kast niet geverfd wordt hoewel u dit wel vaak ziet bij andere aanbieders. Wanneer u de binnenkant ook verft kan het hout niet meer kan ademen, de lak zal uiteindelijk scheuren. Dit gebeurt dan op de panelen in de deuren of zijkanten. Deze bestaan namelijk nooit uit 1 paneel maar uit meerdere delen. Hout werkt namelijk altijd, maar als deze dan tussen twee verflagen zit opgesloten, kunnen deze panelen gaan werken en scheuren. Dus beter een mooie houtkleur aan de binnenkant voor het behoud van de kast.

Al onze meubels bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46