Bedden bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Baby Amp Kinderbedden

Antieke bedden in alle soorten en maten in Waddinxveen

Onze antieke bedden zijn een prachtige toevoeging voor elke kinderkamer. Deze kinderbedden vertellen een verhaal, met een leeftijd van 100 a 120 jaar weet u zeker dat u een kwaliteitsmeubel heeft, een meubel wat een leven gehad heeft maar nog een heel nieuw leven aankan.

Enorm assortiment klassieke antieke bedden in Waddinxveen

Het Inboedelhuis heeft een enorm assortiment aan massieve houten kuipbedden staan. U bent van harte welkom in onze enorme hal in Waddinxveen om ze te bewonderen. Op deze pagina ziet u een alleen voorbeeld foto's uit ons assortiment, maar kom vooral bij ons langs om alle soorten bedden te bekijken. Wilt u een echt uniek brocante chique bed? Bij Het Inboedelhuis kiest u zelf de kleur en de zijkanten en creëert u zo een meubel dat alleen u heeft.

Materiaal antieke bedden

Alle antieke bedden in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze bedden zijn van massief grenen. Hierdoor is het bed duurzaam en kan deze tegen een stootje. Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Al onze bedden bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46