Baby- & kinderbedden bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Baby Amp Kinderbedden

Baby- & kinderbedden

Een babybed of kinderbed is een bed voor de allerkleinste. Deze baby-, kinderbedden zijn voor kinderen vanaf 3 jaar met ruimte om door te groeien.

Inspiratie

Vind uw nieuwe baby-, kinderbedden bij Het Inboedelhuis

Fleur de kinderkamer op met een schitterend antiek of brocante bedje. We schilderen het desgewenst in iedere kleur en ook de pootjes kunt u aanpassen. Kom langs in Waddinxveen om het volledige assortiment te bekijken. In deze rubriek staan geen online producten. Bekijk voor online producten onze andere rubrieken.

Materiaal babybed / kinderbed

Alle babybed / kinderbed in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze bedden zijn van massief grenen. Hierdoor is het bed duurzaam en kan deze tegen een stootje. Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd. Onze kasten zijn al meer dan 100 jaar oud en kunnen zonder problemen nog eens 100 jaar mee. U koopt een meubel van de hoogste kwaliteit.

Hal in Waddinxveen

Alle renovaties gebeurd intern in onze grote hal te Waddinxveen. Doordat wij alle renovaties zelf verzorgen bent u hierdoor vrij om zelf te beslissen wat u graag zou willen. Hierdoor is er veel keuze in verschillende combinaties, opties en indelingen. Wij hebben geen kant en klare babybedden en kinderbedden op voorraad staan. U kiest zelf bij ons uit welke wij naar uw wensen zullen renoveren. Vervolgens kunt u het meubel bij ons ophalen.

Al onze babybedden en kinderbedden bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel 06 - 510 304 46.