Brocante meubels

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen vindt u een groot assortiment aan brocante meubels. Al onze brocante meubels zijn geheel naar uw smaak aan te passen door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online via "online verkoop" Kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Online voorraad bekijken

Wat is een brocante meubel

Brocante meubels zijn in de volksmond meubels die net niet oud genoeg zijn voor antiek, maar dat is niet helemaal waar. Onze kasten zijn dus brocante en antiek! Brocante geven een speciale sfeer, zijn duurzaam en eerlijk. Bent u op zoek naar een brocante meubel van meer dan 100 jaar oud? Wilt u deze naar wens laten opknappen in uw eigen kleur. Met meer dan 1000 meubels op voorraad bent u bij ons aan het juiste adres.
Materiaal brocante meubels

Alle brocante meubels in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor brocante meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.


Wij hebben onder andere brocante kasten, brocante ladekasten, brocante commodes, brocante kinderbedden en dekenkisten.

Ons proces

Al onze brocante meubels worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze brocante meubels:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De brocante meubels worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de brocante meubels geen last krijgt van afbladdering.


• De brocante meubels worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Brocante meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle brocante meubels kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze brocante meubels bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op