Grenen kasten

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen vindt u een groot assortiment aan grenen kasten. Al onze grenen kasten zijn geheel naar uw smaak aan te passen door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online via "online verkoop" Kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Online voorraad bekijken

Wat is een grenen kast

Onze grenen kasten zijn meer dan 100 jaar oud en daarom echt antiek. Grenen is een prachtig duurzaam en stevig houtsoort. Met meer dan 1000 meubels op voorraad hebben we voor iedereen een prachtige grenen kast. Alle kleuren zijn mogelijk. Zijdeglans, mat of white wash en natuurlijk ook mooie houtkleuren zijn mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom te Waddinxveen.
Materiaal grenen kast

Alle grenen kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor brocante meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze grenen kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze grenen kasten:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De grenen meubels worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de grenen meubels geen last krijgt van afbladdering.


• De grenen kasten worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Grenen kasten naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle brocante meubels kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze grenen kasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op