Antieke Franse kasten

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Bekijk Franse kasten bij Het Inboedelhuis! Al onze Franse kasten zijn geheel naar uw smaak aan te passen door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Kijkje in onze winkel

Wat is een Franse kast

Een Franse kast is een antieke kast in Franse stijl. Onze antieke Franse kasten zijn meer dan 100 jaar oud. Deze massieve eiken kasten hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. De afwerking, indeling, kleur en andere opties van deze antieke kast kiest u zelf.
Antieke Franse kasten

Al tientallen jaren is Het Inboedelhuis gespecialiseerd in het renoveren van Franse kasten. Wij selecteren deze kasten zelf om met zekerheid hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden aan u. Wij hebben altijd veel Franse kasten op voorraad maar ook een snelle doorloop.

Materiaal antieke Franse kasten

Alle Franse kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor antieke kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze Franse kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze antieke kasten:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De Franse kasten worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de antieke kast geen last krijgt van afbladdering.


• De Franse kast worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw Franse kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze antieke Franse kasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op