Antieke kasten

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen vindt u een groot assortiment aan antieke kasten. Al onze antieke kasten zijn geheel naar uw smaak aan te passen door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online via "online verkoop" Kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Kijkje in onze winkel

Wat is een antieke kast

Een antieke kast is een kast van rond 1880 a 1900. Deze oude kasten hebben een leven achter de rug maar zijn nog lang niet aan pensioen toe. Onze antieke kasten worden geheel gerenoveerd, ontdaan van verf en behandeld om nog eens 100 jaar mee te gaan.
Materiaal antieke kasten

Alle antieke kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor antieke kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze antieke kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze antieke kasten:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De antieke kasten worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de antieke kast geen last krijgt van afbladdering.


• De antieke kast worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze antieke kasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op