Antieke kleine kasten

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Schitterende antiek geloogde grenen vaste kasten in uiteenlopende maten. Heeft u speciale wensen? Breng een bezoek aan Het Inboedelhuis in Waddinxveen en we maken uw kast voor u naar wens. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Kijkje in onze winkel

Wat is een antieke kleine kast

Een antieke kleine kast is een kast van rond 1880 a 1900. Deze antieke kasten zijn er in afwijkende maten. Dit is niet de standaard 2 deurs kasten maar zijn uniek met een eigen verhaal. Onze antieke kasten worden geheel gerenoveerd, ontdaan van verf en behandeld om nog eens 100 jaar mee te gaan.Materiaal antieke kleine kasten

Al tientallen jaren is Het Inboedelhuis gespecialiseerd in het renoveren van antieke kleine kasten. Wij selecteren deze kleine kasten zelf om met zekerheid hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden aan u. Wij hebben altijd veel kasten op voorraad maar ook een snelle doorloop. 

Antieke kleine kasten

Alle antieke kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 

 

Dordat het houtsoort massief is kan dit zeer goed voor uitneembare kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze uitneembare antieke kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze antieke kleine kasten:

  • Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 

  • De antieke kleine kasten worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verflagen diep worden verwijderd. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de antieke kast geen last krijgt van afbladdering.

  • De antieke kleine kast worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruik. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.

  • De binnenkant van meubels krijgen een speciale behandeling met een waterbasis houttint. Dit geeft voeding, zorgt voor een beter uiterlijk en laat de meubels ademen. Hierdoor is het niet noodzakelijk de binnenkant te verven. Het verven van de binnenkant geeft ook vaak verticale scheuren doordat dit de werking van het hout blokkeert. Dat willen wij natuurlijk niet.

Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kleine kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze kleine kasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op

Het Inboedelhuis
Mercuriusweg 16b 
2741TA Waddinxveen

T: 0182 - 52 66 77

M: 06 - 510 304 46

E: info@hetinboedelhuis.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 29032763

Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Koopzondagen                                        11.00 - 16.00

Koopzondagen 2022: 6 juni, 26 juni, 28 aug.,

18 sept., 2 okt., 6nov., 11  dec., 15 jan. 2023