Antieke kleine kasten

Contact opnemen

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Schitterende antiek geloogde grenen vaste kasten in uiteenlopende maten. Heeft u speciale wensen? Breng een bezoek aan Het Inboedelhuis in Waddinxveen en we maken uw kast voor u naar wens. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Kijkje in onze winkel

Wat is een antieke kleine kast

Een antieke kleine kast is een kast van rond 1880 a 1900. Deze antieke kasten zijn er in afwijkende maten. Dit is niet de standaard 2 deurs kasten maar zijn uniek met een eigen verhaal. Onze antieke kasten worden geheel gerenoveerd, ontdaan van verf en behandeld om nog eens 100 jaar mee te gaan.Antieke kleine kasten

Materiaal antieke kleine kasten

Al tientallen jaren is Het Inboedelhuis gespecialiseerd in het renoveren van antieke kleine kasten. Wij selecteren deze kleine kasten zelf om met zekerheid hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden aan u. Wij hebben altijd veel kasten op voorraad maar ook een snelle doorloop. 

Alle kleine kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kleine kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor antieke kleine kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze antieke kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze antieke kleine kasten:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De antieke kleine kasten worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de antieke kast geen last krijgt van afbladdering.


• De antieke kleine kast worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kleine kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze kleine kasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op