Klassieke meubels bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Showroom | Blanke antiekmeubels | Het Inboedelhuis antiekgroothandel

Klassieke meubels

Meubels met een verhaal! Deze antieke meubels zijn van rond het jaar 1900. Zelf uitgekozen door ons met een lang leven achter de rug. Wij renoveren deze meubels weer naar een nieuwstaat, precies naar uw wens gemaakt. Zo kan dit meubel weer een nieuw leven tegemoet.

Inspiratie

Antiekgroothandel in Waddinxveen met een groot assortiment

Bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen vindt u een grote collectie aan klassieke meubels. Al onze klassieke meubels zijn zorgvuldig geselecteerd en gerestaureerd door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om de schoonheid en vakmanschap van klassieke meubels in het echt te ervaren. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk voor uw interieur.

Klassieke meubels aanbod

Het Inboedelhuis is al tientallen jaren gespecialiseerd in het renoveren van klassieke meubels. Wij selecteren onze klassieke meubels zorgvuldig, om zo een uitgebreid en gevarieerd assortiment van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Onze collectie omvat onder andere antieke stoelen, tafels, kasten en ander meubilair van diverse stijlen en tijdperken.

Alle restauraties worden intern in onze grote hal in Waddinxveen uitgevoerd, waar onze vakmensen met veel toewijding en vakmanschap werken. Bij ons kunt u zelf bepalen hoe u uw klassieke meubelstuk gerenoveerd wilt hebben. U heeft daarbij keuze uit verschillende combinaties, opties en indelingen.

Wij hebben geen kant-en-klare klassieke meubels op voorraad staan. U kunt bij ons een meubelstuk uitkiezen dat wij naar uw wensen zullen restaureren. Vervolgens kunt u het meubelstuk bij ons ophalen en genieten van de prachtige en unieke uitstraling van uw gerenoveerde klassieke meubel.

Materiaal klassieke meubels

Alle klassieke meubels in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een meubel met geschiedenis. Deze meubels zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje.

Al onze klassieke meubels bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46