Meidenkasten bij Het Inboedelhuis in Waddinxveen
Meiden Amp Spekkasten

Meidenkasten

Een meidenkast was vroeger een kast voor de "meid" ofwel dienstbode, het hulpje van een huishouden.

Inspiratie

Vind uw nieuwe meidenkast bij Het Inboedelhuis

Leuke meidenkasten in hippe kleuren. Maak uw meidenkamer echt af met een hippe kast. Kies uw kast, bepaal de kleur en de pootjes en wij maken de kast helemaal op maat. Ideaal voor elke tienerkamer. Echte antieke oude opbergkisten zijn voldoende aanwezig. Bekijk ons volledige assortiment in onze ruime hal in Waddinxveen.

Materiaal meidenkast

Alle meidenkasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Hal te Waddinxveen

Alle renovaties gebeurd intern in onze grote hal te Waddinxveen. Doordat wij alle renovaties zelf verzorgen bent u hierdoor vrij om zelf te beslissen wat u graag zou willen. Hierdoor is er veel keuze in verschillende combinaties, opties en indelingen.

Wij hebben geen kant en klare meidenkasten en spekkasten op voorraad staan. U kiest zelf bij ons uit welke wij naar uw wensen zullen renoveren. Vervolgens kunt u het meubel bij ons ophalen.

Al onze meidenkasten bekijken?

Kom langs in Waddinxveen of bel +316 51 03 04 46.