Babybedden - Kinderbedden

Contact opnemen

Vind uw nieuwe baby-, kinderbedden bij Het Inboedelhuis

Fleur de kinderkamer op met een schitterend antiek of brocante bedje. We schilderen het desgewenst in iedere kleur en ook de pootjes kunt u aanpassen. Kom langs in Waddinxveen om het volledige assortiment te bekijken. In deze rubriek staan geen online producten.
Bekijk voor online producten onze andere rubrieken.

Wat is een babybed / kinderbed?

Een babybed of kinderbed is een bed voor de allerkleinste. Deze baby-, kinderbedden zijn voor kinderen vanaf 3 jaar met ruimte om door te groeien. Deze massief houten bedden kunnen tegen een stootje en zullen een leven lang mee gaan. Ook handig zijn de kuipzijkanten. Op deze manier liggen de kinderen lekker veilig in hun kuipbed. De bedden zijn in elke gewenste kleur te schilderen.


Materiaal babybed / kinderbed

Alle babybed / kinderbed in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze bedden zijn van massief grenen. Hierdoor is het bed duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd. Onze kasten zijn al meer dan 100 jaar oud en kunnen zonder problemen nog eens 100 jaar mee. U koopt een meubel van de hoogste kwaliteit.

Ons proces

Al onze bedden worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze babybedden / kinderbedden:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De bedden worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de babybed / kinderbed geen last krijgt van afbladdering.


• De babybedden / kinderbedden worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze babybedden en kinderbedden bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op