Antieke buffetkasten

Contact opnemen

Vind jouw nieuwe buffetkast bij Het Inboedelhuis

Uw servies en glazen zien er nog mooier uit in een opgeknapte antieke buffetkast of prachtige nostalgische glaskast. Al onze meubels zijn professioneel schoongemaakt en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Kom langs bij Het Inboedelhuis en stel uw eigen buffetkast samen.
Kies de kleur, inhoud en afwerking en we maken de kast voor u op maat. Kies uw eigen unieke blanke buffetkast of glaskast en laat hem restylen in eigen uw kleur. Bekijk ons assortiment online via onderstaande button of kom langs in onze winkel om het gehele assortiment te bekijken.

Kijkje in onze winkel

Wat is een buffetkast


Een buffetkast is de blikvanger van jouw interieur. Een buffetkast is oorspronkelijk bedoelt om alle toebehoren voor de maaltijd in te bewaren zoals het linnengoed en het bestek. Tegenwoordig is de buffetkast een prachtig pronkstuk in jouw woonkamer. De plek om jouw mooie servies maar ook leuke fotomomenten of accessoires in uit te stallen. Buffetkasten zijn er in vele verschillende soorten en formaten. Kom daarom vooral bij ons langs om de verschillende modellen in het echt te bekijken.


Buffetkasten

Al tientallen jaren is Het Inboedelhuis gespecialiseerd in het renoveren van buffetkasten. Wij selecteren deze kasten zelf om met zekerheid hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden aan u. Wij hebben altijd veel buffetkasten op voorraad maar ook een snelle doorloop.

Materiaal buffetkasten

Alle antieke kasten in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze kasten zijn van massief grenen. Hierdoor is de kast duurzaam en kan deze tegen een stootje. 

 

Dordat het houtsoort massief is kan dit zeer goed voor uitneembare kasten gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze kasten worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze buffetkasten:

  • Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt.

  • De kasten worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verflagen diep worden verwijderd. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de buffetkast geen last krijgt van afbladdering.

  • De buffetkasten worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruik. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.

  • De binnenkant van meubels krijgen een speciale behandeling met een waterbasis houttint. Dit geeft voeding, zorgt voor een beter uiterlijk en laat de meubels ademen. Hierdoor is het niet noodzakelijk de binnenkant te verven. Het verven van de binnenkant geeft ook vaak verticale scheuren doordat dit de werking van het hout blokkeert. Dat willen wij natuurlijk niet.

Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op

 Al onze buffetkasten bekijken? Kom langs in Waddinxveen of bel 0182 - 52 66 77 of 06 - 510 304 46.

Neem contact op

Het Inboedelhuis
Mercuriusweg 16b 
2741TA Waddinxveen

T: 0182 - 52 66 77

M: 06 - 510 304 46

E: info@hetinboedelhuis.nl

Privacyverklaring

KvK nummer: 29032763

Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00