Antieke bedden in alle soorten en maten in Waddinxveen

Neem contact op

Enorm assortiment klassieke antieke bedden in Waddinxveen

Het Inboedelhuis heeft een enorm assortiment aan massieve houten kuipbedden staan. U bent van harte welkom in onze enorme hal in Waddinxveen om ze te bewonderen. Op deze pagina ziet u een alleen voorbeeld foto's uit ons assortiment, maar kom vooral bij ons langs om alle soorten bedden te bekijken. Wilt u een echt uniek bed? Bij Het Inboedelhuis kiest u zelf de kleur en de zijkanten en creëert u zo een meubel dat alleen u heeft.

Zoekt u een antiek bed?

Onze antieke bedden zijn meer dan 100 jaar oud. In deze tijd waren de bedden een stukje korter dan nu het geval is. De mensen waren toen der tijd een stukje kleiner dan nu. Deze lengtemaat kunnen wij  natuurlijk wel aanpassen naar uw eigen lengtemaat. Hierdoor is dit antieke bed weer van uitstekende kwaliteit en voldoet hij aan de eisen van nu. Dus kom langs en stel zelf uw antieke bed samen.

Materiaal antieke bedden

Alle antieke bedden in onze grote hal zijn meer dan 100 jaar oud. Een kast met geschiedenis. Deze bedden zijn van massief grenen. Hierdoor is het bed duurzaam en kan deze tegen een stootje. 


Het houtsoort is massief en kan zeer goed voor meubels gebruikt worden. Een lange duurzame levensduur wordt zo gewaarborgd.

Ons proces

Al onze bedden worden van te voren bewerkt om nog vele jaren mee te gaan. Zo worden onze antieke bedden:


• Professioneel schoongemaakt zodat u weer een fris meubel krijgt. 


• De antieke bedden worden goed gereinigd in speciale baden. Een duurzaam proces waarbij we alle verlagen diep worden verwijderen. Dit doen wij zodat onze verf goed blijft zitten en de antieke bedden geen last krijgt van afbladdering.


• De antieke bedden worden grondig geschuurd en gerestaureerd waar nodig. De nieuwe delen zorgen ook weer voor een langdurig gebruikt. Terwijl de charme en de sfeer van het authentieke meubel bewaard blijft.


Meubels naar uw wens gemaakt 

Stoer of romantisch, felgekleurd of ingetogen, alle kasten kunnen worden aangepast. Niet alleen de kleur, maar ook de inhoud van de kast passen we naar wens voor u aan.


Wilt u legplanken of roedes, of een combinatie van beide? Dat kan! Kies ook de pootjes en handgreepjes en maak uw antieke kast helemaal eigen.

Neem contact op